آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
قالبهای مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانيد. آرد، بيكينگپودر و نمك را در كاسه مناسبی الك كنيد و كنار بگذاريد.
آنگاه شير و خامه را نيز با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. حالا كره و شكر را در كاسه كوجکی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعدتخممرغها را یکی یکی به آن بيفزائيد.
اکنون وانيل را درون مايه بريزيد و به طور يك در ميان مخلوط شير و مخلوط آرد را به آن اضافه كنيد و خوب مخلوط نمائيد.
سپس 1 پيمانه از اين مايه را در كاسه ديگری بريزيد و پودر كاكائوی حلكرده در آب جوش را به آن بيفزائيد.
اكنون هر بار قدری از مايه ساده و قدري از مايه كاكائویی رادر كپسولها بريزيد و با نوك چاقو يا خلال چوبی به شكل مرمری درآوريد.
مراقب باشيد كه يكسوم از سر كپسولها خالی بماند. اينك قالبها را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقریبی 20 دقيقه، كيكها را بپزيد.
همينكه كيكها خنك شدند، رويشان پودر شكر بپاشيد و براي پذيرائي در ظرف زيبائي بچينيد.