Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:04

کیک کدو حلوائی و پرتقال

کیک کدو حلوائی و پرتقال

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

کدو حلوائی پوست گرفته و خرد کرده 240 گرم

تخم‌مرغ    6 عدد

شکر  180 گرم

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

پوست پرتقال رنده کرده  2 قاشق چایخوری

پوست لیمو رنده کرده  2 قاشق چایخوری

پودر بادام  200 گرم

آرد  40 گرم

مربای پوست پرتقال بدون شربت ‌(ریز‌خرد‌کرده)

1‌پیمانه

خامه قنادی فرم گرفته  حدود 350 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به قطر 25 سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید.

آن‌گاه کدو را بپزید و به مکعب‌های ریز خرد کنید. سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را با 50 گرم از شکر، دارچین و نمک با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

سپس پوست پرتقال و پوست لیمو را به آن بیفزائید. حالا بادام، آرد و مربای پوست پرتقال را همراه با کدو درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید.

اکنون سفیده تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد باقیمانده شکر را کم کم به آن افزوده و پیوسته هم بزنید.

اینک سفیده همزده را به مایه فراهم کرده بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید. آن‌گاه مایه حاصل را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه بپزید.

همینکه کیک کاملا خنک شد، لایة نازکی از آن را برش دهید و روی ظرف مناسب پذیرائی بگذارید.

سپس مارمالاد پرتقال را رویش بمالید و لایه باقیمانده کیک را روی کیک نازک‌تر قرار دهید.

حالا رو و اطراف کیک خامه فرم گرفته بمالید و در صورت دلخواه دیواره کیک را با شکلات سفید خرد کرده بپوشانید.

اکنون روی کیک را با مربای پرتقال، بادیان ستاره‌ای، چوب دارچین و ترافل بیارائید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیافسانه ظروفیکیک خانگیکیک خوشمزهآموزش پخت انواع کیککیک کدو حلوائیکیک کدو حلوایی و پرتقالمواد لازم برای تهیه کیک کدو حلواییکیک خوشمزه پاییزیکیک مناسب فصل سرما تعداد بازديد: 2530 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است