آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به قطر 25 سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید.
آنگاه کدو را بپزید و به مکعبهای ریز خرد کنید. سپس زرده تخممرغها را با 50 گرم از شکر، دارچین و نمک با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
سپس پوست پرتقال و پوست لیمو را به آن بیفزائید. حالا بادام، آرد و مربای پوست پرتقال را همراه با کدو درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید.
اکنون سفیده تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد باقیمانده شکر را کم کم به آن افزوده و پیوسته هم بزنید.
اینک سفیده همزده را به مایه فراهم کرده بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید. آنگاه مایه حاصل را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه بپزید.
همینکه کیک کاملا خنک شد، لایة نازکی از آن را برش دهید و روی ظرف مناسب پذیرائی بگذارید.
سپس مارمالاد پرتقال را رویش بمالید و لایه باقیمانده کیک را روی کیک نازکتر قرار دهید.
حالا رو و اطراف کیک خامه فرم گرفته بمالید و در صورت دلخواه دیواره کیک را با شکلات سفید خرد کرده بپوشانید.
اکنون روی کیک را با مربای پرتقال، بادیان ستارهای، چوب دارچین و ترافل بیارائید.