Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

طرز تهیه کاپ کیک گل‌های رز

طرز تهیه کاپ کیک گل‌های رز

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کاپ کیک گل‌های رز برای 12 نفر

تخم‌ مرغ 3 عدد

کره نرم شده 250 گرم

شکر 180 گرم

آرد 300 گرم

وانیلین یک قاشق چایخوری

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

گلاب 1 قاشق سوپخوری

هل یک‌دوم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

طرز تهیه کاپ کیک گل‌های رز

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تایی مافن را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. تخم‌مرغ، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و سبک شود.

آن‌گاه آرد، وانیلین، شیر، گلاب و هل را بیفزائید و در حدود 2 دقیقه، مایه را هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. سپس مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کاپ‌کیک‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

حالا کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان را با خامه و گل‌های دست‌ساختتان از کرم کره‌ای بیارائید.

برچسب ها: کاپ کیکانواع کاپ کیکآشپزباشیافسانه ظروفیکاپ کیک گل های رز تعداد بازديد: 2030 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است