ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه کاپ کیک گلهای رز
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تایی مافن را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. تخممرغ، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و سبک شود.
آنگاه آرد، وانیلین، شیر، گلاب و هل را بیفزائید و در حدود 2 دقیقه، مایه را هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. سپس مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و کاپکیکها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
حالا کیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان را با خامه و گلهای دستساختتان از کرم کرهای بیارائید.