آشپزباشی –افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سه قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سپس نمك، آرد و بیكینگپودر را با هم مخلوط سازید و در كاسهای الك كنید. حالا شیر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم نمائید. اكنون مواد خشك و مخلوط شیر و كره را به طور یك در میان، درون مایی تخممرغی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه مایی فراهم كرده را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و در سه ظرف جداگانه بریزید. اینك به یك قسمت رنگ سبز و پسته را بیفزائید و به قسمت دیگر پودر كاكائو اضافه كنید.
به باقیمانده های كیك، اندكی رنگ صورتی بیفزائید. مایه كیك را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی نیم ساعت در فر بپزید. اینك صبر كنید تا كیكها خنك شوند.
حال برآمدگی روی كیكها را با چاقوی تیز ببرید و صاف كنید. سپس با خامه فرم گرفته هر سه كیك را به هم بچسبانید و روی هم قرار دهید و در صورت دلخواه رو و اطراف كیك را نیز با خامه بپوشانید.
كیك را در یخچال بگذارید و دستكم 6 ساعت صبر كنید تا آماده مصرف شود.