آشپزباشی
طرز تهیه چیز کیک زردآلو
قالب كمربندی به قطر 18 سانتیمتر را چرب كنید، مخلوط بیسكویت و كره را كف قالب بریزید و خوب بفشارید و در یخچال نگه دارید. حالا كمپوت زردآلو را در صافی بریزید و آب آن را اندازه بگیرید كه باید معادل 150 میلیلیتر باشد.
چنانچه كمتر از این میزان بود، قدری آب به آن بیفزائید تا به اندازه لازم برسد. سپس پودر ژله را در آب جوش حل كنید و آن را به آب زردآلو بیفزائید.
حالا این مخلوط را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید. بعد از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون 10 تا نیمه زردآلو برای تزئین كنار بگذارید و بقیه را پوره كنید.
اینك پنیر خامهای، پوره زردآلو، وانیل و ماست را با هم مخلوط سازید و اندكی با همزن برقی بزنید تا مایه، صاف و یكدست شود. سپس مخلوط ژله را نیز به آن بیفزائید.
اكنون مایه را درون قالب و روی بیسكویت بریزید و به مدت یك شب در یخچال بگذارید تا كیك كاملاً ببندد. حال آن را از قالب خارج كنید و روی ظرف مناسبی قرار دهید و با زردآلو و بادام تزئین نمائید.