آشپزباشی- فرحناز سلیمی
طرز تهیه کیک فنجانی قهوه
كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس پودر كاكائو، آرد، نمك و بیكینگپودر را الك كنید و همراه با شیر یك در میان به مایه بیفزائید. حالا قهوه حل كرده در آبجوش را درون مایه بریزید و مخلوط سازید و آن را بین قالبهای مافین تقسیم كنید.
حالا قالب را درون فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. اكنون صبر كنید تا كیكها روی پنجره سیمی خنك شوند. بعد روی آنها را با كرم بپوشانید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم
كره و پودر شكر را، در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. اكنون شیر، قهوه و پودر كاكائو را بیفزائید و مخلوط كنید.