آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه آرد، بیکینگپودر، دارچین و زنجفیل را در کاسه مناسبی الک کنید و شکر قهوهای، گردو و هویج را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.
سپس در مرکز این مخلوط حفرهای بسازید و موز، تخممرغها و روغن را در کاسه دیگری بریزید و هم بزنید.
حالا آن را درون مواد خشک بریزید و مخلوط کنید و مایه فراهم کرده کیک را در قالبها بریزید و رویش را صاف کنید.
اکنون کیکها را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر بپزید.
کیکها را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شوند.
اینک بین دو کیک قدری کرم بمالید و برشهای کدو حلوایی بچینید و رو و اطراف کیک را با خامه قنادی بپوشانید.
آنگاه کیک را دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.
هنگام مصرف، روی کیک را با کرم گاناش و کدو حلوایی پخته بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه کرم
کره، پنیر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه پودر شکر را کم کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا کرم صاف و یکنواختی حاصل شود.
حالا ادویه را به کرم افزوده و مخلوط کنید. یادآوری: برای تهیه کرم گاناش، 150 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید.
آنگاه 150 گرم شکلات تلخ یا شیری خرد کرده را به آن بیفزائید و کرم از روی حرارت بردارید.
سپس آن را هم بزنید تا شکلات آب شود و کرم صاف و یکنواختی به دست آید.