آشپزباشی
طرز تهیه کیک نارگیلی
قالبی به اندازه 20×30 سانتیمتر را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به گونهای كه كاغذ از لبه طولی قالب قدری بلندتر باشد. آنگاه كره، شكر، تخممرغها، نارگیل، آرد، بیكینگپودر و شیر را، در كاسه مناسبی بریزید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا با یكدیگر مخلوط شوند.
سپس سرعت همزن را افزایش دهید و تا جائی كه رنگ مایه روشن شود، آن را هم بزنید. حالا مایه را درون قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. صبر كنید تا كیك روی پنجره سیمی خنك شود. بعد آن را از ارتفاع به دو قسمت مساوی برش بزنید و بین دو لایه كیك كرم پاتیسیر بمالید.
اكنون كیك را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. سپس به اندازه دلخواه ببرید و تزئین كنید. حالا كیك را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.