آشپزباشی- مژگان فرهنگ
طرز تهیه کیک شكلات و نارگیل
كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آنگاه شكر قهوهای و عسل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس تخممرغهای همزده را بتدریج اضافه كنید و هم زدن را ادامه دهید. حالا نارگیل و شكلات را بیفزائید. اكنون آرد و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و با شیر در دو نوبت به مایه بیفزائید.
اینك مایه را در قالبی به قطر 20 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 50 دقیقه قرار دهید تا كاملاً بپزد و روی آن طلائی رنگ شود. پس از 10 دفیقه كیك را از قالب در آورید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. بعد روی آن را با مواد رویه بپوشانید و با نارگیل و پودر شكر تزئین كنید.
روش تهیه رویه
خامه و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات ذوب شود.