قالب مربعی را به ضلع 23 سانتیمتر چرب كنید. كف و اطرافش را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه وانیلین را بیفزائید و مخلوط سازید. سپس تخممرغها را یكییكی اضافه كنید و پس از افزودن هر تخممرغ، مایه را خوب هم بزنید. حالا آرد، آرد ذرت و بیكینگپودر را با هم مخلوط و الك كنید و بهطور یك در میان، همراه با شیر به مایه بیفزائید. اكنون مایه را در قالب بریزید و در فر گرمشده با دمای 160 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 1 ساعت و 15 دقیقه، بپزید. بعد صبر كنید كیك روی پنجرهی سیمی كاملاً خنك شود. اینك قدری عسل گرمشده روی كیك بمالید و آن را با آجیل، مطابق شكل تزئین كنید. در انتها، دوباره قدری عسل روی آجیل بریزید تا براق و زیبا دیده شود. حالا كیك را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید.
نظرات
-
وحیده غفاریچهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 - 17:100 0
-
shooroshirin5سه شنبه 9 خرداد 1396 - 16:530 0