آشپزباشی - افسانه ظروفی
ابتدا مربای به را آماده کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
آنگاه فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب عمیقی را به گنجایش تقریبی 2 لیتر چرب نمائید و آرد بپاشید.
آنگاه کره، شکر و هل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس بادام را بیفزائید. حالا شیر و مخلوط مواد خشک را به طور یک در میان، درون این مایه بریزید و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-55 دقیقه در فر بپزید.
کیک را پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجرة سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
اینک کیک را به سه قسمت مساوی برش دهید و لایههای کیک را قدری با شربت رقیق شدة به مرطوب کنید و با خامه و مربای به بپوشانید.
آنگاه لایههای کیک را روی هم قرار دهید و کیک را با باقیمانده خامه و مربا بیارائید. اینک کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.