آشپزباشی- آرزو صفری
طرز تهیه کیک دزدان دریائی
گلولهی كوچكی از خمیر مارسیپان به اندازهی گردو بردارید و به رنگ نارنجی درآورید.
یک سوم از آن را کنار بگذارید سپس بقیه خمیر را گلوله نمائید و یک توپ بسیار کوچک به عنوان بینی نصب نمائید سپس 2 عدد نقل رنگی کوچک برای چشمها قرار دهید و با چاقو یک شکاف جهت دهان برای عروسک ایجاد نمائید.
بعد از خمیر 2 عدد گوش بسازید و یک تکه خمیر مارسیپان را به رنگ سبز درآورید و برای دستمال سر روی سر عروسک نصب کنید، حالا چند نقل رنگی کوچک روی دستمال سر بچسبانید.
یک تکه خمیر به اندازهی 3 برابر سر عروسک بردارید و به شكل تخم مرغ درآورید و بوسیلهی 2 خلال چوبی سر را به تنه وصل نمائید حالا یک تکهی لولهای شكل جهت یقه روی بدن عروسک نصب نمائید.
از یک سوم باقیماندهی خمیر سر عروسک 2 عدد لوله برای دستها در نظر بگیرید و بوسیلهی چاقو برای دستها انگشت بسازید سپس دستها را با یک خلال چوبی روی بدن نصب کنید.
2 تکه شکلات را در پایان بدن عروسک به عنوان کفشها نصب نمائید. بقیه عروسکها را نیز مطابق شکل و به همان ترتیبی که ذکر شد تهیه نمائید.
برای ساخت صندوقچه یک عدد شیرینی دانمارکی مربع را به عنوان صنوقچه در نظر بگیرید و روی آن را با خمیر مارسیپانی که با پودر کاکائو رنگ شده، بپوشانید.
سپس با نوارهای زرد رنگ از خمیر مارسیپان و نقلهای رنگی صنوقچه را تزئین كنید.
روش تزئین کیک
كیك اسفجی را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم نمائید سپس لایه اول را روی صفحهی کیک قرار دهید و مخلوط کرم پاتیسیر و خامهی فرمگرفته بمالید.
روی کرم، کمپوت آلبالوی هستهگرفته و فندق بریزید. لایههای كیك را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را قدری مارمالاد پرتقال بمالید و کرم گاناش بریزید.
حالا کیک را بمدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم گاناش سفت شود. بعد عروسکهای دزدان دریائی را روی كیك قرار دهید.
یک قطعه حصیر را با شکلات ذوب شده بپوشانید و 2 تکه نان میکادو را بشکل بادبان کشتی ببرید و با شکلات ذوب شده روی چوب بادبان بچسبانید و در پایان در قسمت بالای بادبان طوطی ساختهشده از خمیر مارسیپان را نصب كنید.
در اطراف کیک چوب شور، را به کمک شکلات ذوب شده نصب نمائید و چند عدد بیسکویت را به عنوان حلقه نجات در بین اضلاع مربع نصب نمائید.
کیک را روی تختهی تزئینی قرار دهید. چند عدد عروسک ماهی و یک صندوقچهی گنج که با مارسیپان درست شده است، در اطراف کشتی بگذارید.
روش تهیه كیك اسفنجی
زردهها را از سفیده جدا نمائید، زردهها را با شكر و وانیل بمدت 15 دقیقه با همزن برقی بزنید.
سفیدهها را نیز جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرند در این هنگام روغن را به زردهها بیفزائید و پس از مخلوط كردن، سفیدهها را به زردهها افزوده و آرد، بیكینگ پودر و پودر کاکائوی الككرده را به مایه بیفزائید.
كف قالب كیك به ابعاد (25×25) سانتیمتر را چرب کنید و كاغذ روغنی بیندازید و مایهی كیك را در آن بریزید و در طبقه وسط فر گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بهمدت 35 دقیقه قرار دهید.
پس از گذشت این زمان كیك را بهمدت 12 ساعت كنار گذارده و بعد برای تزئین استفاده کنید.
روش تهیهی کرم پاتیسیر
تخم مرغ را همراه با شکر با همزن برقی بزنید سپس شیر را با آرد و آرد ذرت مخلوط كنید و به تخم مرغ بیفزائید. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مایه را هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
روی کرم را با نایلون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد خامهی فرمگرفته را با کرم مخلوط نمائید.
روش تهیهی کرم گاناش
خامه و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد سپس شکلات رندهكرده را به آن اضافه نمائید و مرتب هم بزنید تا کرم یکدست و روان شود.