آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک بستنی قرمز مخملی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی پزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و هم بزنید.
سپس مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را همراه با ماست به طور یک در میان درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید.
حالا رنگ را بیفزائید و سرکه و بیکینگسودا را با هم مخلوط سازید و به مایه کیک اضافه کنید. اکنون مایه به دست آمده را در سینی بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کیک خنک شد، آن را از وسط دو قسمت کنید و یکی از آنها را در سینی مناسبی که هم اندازه کیک باشد، قرار دهید.
اینک روی کیک را با بستنی وانیلی بپوشانید و کیک بعدی را رویش بگذارید و قدری فشار دهید تا دو لایه کیک به بستنی بچسبند.
آنگاه روی آن را با فویل بپوشانید و در فریزر قرار دهید. هنگام مصرف، کیک بستنی را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید. در صورت دلخواه روی کیک بستنی را با مربای آلبالو و برگ نعنا بیارائید.