آشپزباشی- سحر سامانی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر با كره چرب نمائید و آرد بپاشید.
آنگاه تخممرغها، شكر، روغن و وانیلین را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
حالا پورهی لبو و شكلات را كمكم به مایه بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
حالا آرد، بیكینگپودر و نمك را الك كنید و به مخلوط بیفزائید و بالیسك هم بزنید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید.
سپس آن را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.
اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شود.
آنگاه روی كیك را با پودر شكر و شكلات دست ساختتان بیارائید.
یادآوری 1: پوست چغندر را بگیرید و چغندر را خرد كنید. آنگاه مقداری آب درون قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید.
چغندر را بیفزائید و بگذارید بپزد و نرم شود. همینكه لبو خنك شد، آن را پوره كنید.
یادآوری 2: میتوانید چغندر را با نیمی از شكر ذكر شده در مواد لازم بپزید تا رنگ آن زیباتر شود.
یادآوری 3: برای ساخت شكلات ستارهای؛ مقداری شكلات صورتی را -بطریقهی بنماری- آب كنید.
آنگاه شكلات را به ضخامت یك سانتیمتر روی سینی پوشانده با كاغذ روغنی بریزید و صاف كنید. حالا با برشگر، ستارههائی از آن ببرید.