آشپزباشی - ليلا آيانی صفت :
روشتهیه
فر را با دماي 180 درجهي سانتيگراد گرم كنيد و قالبي را به قطر 20 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. شكر و پرك بادام را روي كاغذ بپاشيد و زردآلو را رويش بچينيد و كنار بگذاريد. آنگاه كره و شكرريز را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و تخممرغها را يكي يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا آرد، بيكينگپودر، اسانس بادام و زردآلوي خشك را درون مايه بريزيد و خوب مخلوط كنيد. اكنون مايهي فراهم كرده را در قالب، روي زردآلوها بريزيد و صاف كنيد. اينك قالب را در فر بگذاريد و به مدت تقريبي 1 ساعت كيك را بپزيد. همينكه كيك خنك شد، آن را روي پنجرهي سيمي برگردانيد و با دقت كاغذ را از آن جدا كنيد. سپس عسل را گرم كنيد و روي كيك بماليد و پرك بادام برشته را رويش بپاشيد.