ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه كيک پنير و كرنبری
فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب ميان تهي را به قطر 22 سانتيمتر چرب نمائيد.
آنگاه كره، پنير خامهای، پوست ليمو و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد تخممرغها را يكي يكي بيفزائيد و خوب هم بزنيد. سپس آرد و بيكينگ پودر را افزوده و مخلوط سازيد.
حالا كرن بري را بيفزائيد و مایه به دست آمده را در قالب بريزيد و كيك را به مدت تقريبي 40 دقيقه در فر بپزيد. كيك را 5 دقيقه در قالب نگه داريد و بعد آن را روي پنجره سيمي برگردانيد و بگذاريد كاملاً خنك شود.
اكنون كيك را براي پذيرائي در ظرف زيبا و مناسبي قرار دهيد و در صورت دلخواه، رويش را با خامه و ميوه بيارائيد.