آشپزباشی - مهدیه ولینژاد :
روشتهیه
توتفرنگیها را همراه با شکر و آب لیمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. آنگاه حرارت را کم کنید و توتفرنگیها را به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا قالب کمربندی را به قطر 21 سانتیمتر با سلفون بپوشانید. اکنون خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد پنیر را به آن بیفزائید. اینک شیرعسلی، کرم لیمو و پوست لیمو را افزوده و مخلوط سازید. آنگاه قدری از کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را با کیک اسفنجی خرد کرده بپوشانید. سپس نیمی از توتفرنگیها را روی کیک بریزید و دوباره با قدری از کرم روی توتفرنگیها را بپوشانید. به همین ترتیب کیک، توت فرنگیها و کرم را در قالب ریخته و رویش را صاف کنید. اینک کیک یخچالی را دستکم 8 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. هنگام مصرف، کیک را با توتفرنگی، لیمو و برگ نعنا بیارائید.
خواص توت فرنگی : آنتی اکسیدان های موجود در توتفرنگی و همچنین پتاسیم بالای درون توتفرنگی باعث کاهش خطر لخته های خون خطرناک در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، کمک می نمایند.توت فرنگی، که به عنوان ملکه میوه ها در آسیا شناخته می شود، میوهای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی بود و خواص و فواید درمانی زیادی دارد. توت فرنگی میوهای محبوب بوده و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامین می باشد. این میوه مغذی و پرفایده چربی خوب خون را افزایش داده، فشارخون را پایین میآورد و به شما برای محافظت در برابر سرطان کمک مینماید.