تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه پاپس کیک به این صورت است که فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مخصوص كیك پاپس را چرب نمائید. آنگاه همه مواد را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مایه فراهم كرده را در قالب مخصوص بریزید و آن را پر كنید.
حالا قالب بعدی را رویش بگذارید و كیك را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید. اكنون صبر كنید تا كیكها در قالب خنك شوند.
اینك نی مخصوص كیك پاپس را بردارید و سرش را در شكلات سفید آبكرده، فرو كنید و بلافاصله در كیك قرار دهید. آنگاه صبر كنید تا شكلات ببندد و نی در كیك ثابت شود.
سپس كیكها را در شكلات فرو كنید تا همه جای آن از شكلات پوشیده شود. حالا صبر كنید تا شكلات كاملا ببندد و در این میان، رویال آیسینگ را فراهم كنید. اكنون رویال آیسینگ را به رنگ صورتی درآورید و آن را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره شماره 104 بریزید و روی كیك پاپس را به شكل گل رز بیارائید.
یادآوری: برای تهیه رویال آیسینگ؛ سه قاشق سوپخوری پودر مرنگ را همراه با 4 پیمانه پودر شكر الك كرده و 5 قاشق سوپخوری آب گرم در كاسه همزن برقی بریزید و به مدت تقریبی 7-10 دقیقه، هم بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس رنگ را به آن بیفزائید.
چنانچه مایل به یادگیری بیشتر انواع کیک و شیرینی هستید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی را به شما پیشنهاد می کنیم (کیک کنید).