آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تایی مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود، آنگاه تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و هر کدام را در حدود 30 ثانیه بزنید.
سپس مواد خشک را همراه با شیر، بطور یک در میان درون این مایه بریزید و بالیسک مخلوط نمائید.
حالا پوست لیمو و وانیل را بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید به گونهای که یک سوم از حجم قالبها خالی بماند!
اکنون کاپ کیکها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید. آنگاه دایرهای از روی کاپ کیک بردارید و با قاشق کوچک، به آرامی داخل کاپ کیک را خالی کنید.
سپس درون حفرههای ایجاد شده را با کرم لیمو پر کنید و رویشان را با خامه فرم گرفته بیارائید.
روش تهیه کرم لیمو
شکر،آب لیمو و زرده تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آبجوش بگذارید.آن گاه این مخلوط را با همزن دستی پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.(30-40 دقیقه)و پشت قاشق را بپوشاند،حالا آن را 20 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.سپس کره را بیفزائید و با بلندر برقی کرم لیمو را هم بزنید تا صاف و یکدست شود.اکنون روی کرم را بپوشانید و در دمای محیط نگه دارید تا کاملا خنک شود.اینک کرم را در شیشه دردار بریزید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری 1: میتوانید 2 قاشق چایخوری پوست لیموی رنده کرده درون کرم بریزید.
یادآوری 2: این کرم تا یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.
یادآوری 3: میتوانید از این کرم برای پر کردن انواع کیک، کاپ کیک، دونات و کرپ استفاده کنید و یا آن را با خامه فرم گرفته مخلوط کنید و همراه با میوههایی مانند توت فرنگی به مصرف دسر برسانید.
یادآوری 4: برای پر کردن داخل کاپ کیکها این کرم را با 200 گرم خامه همزده و فرم گرفته مخلوط کنید.