Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

چیزکیک اورئو

چیزکیک اورئو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 – 10 نفر

بیسکویت ساده پودر کرده250 گرم

کره آبکرده  120 گرم

پودر ژلاتین  1 قاشق سوپخوری

آب سرد  60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

پودر قهوه فوری  1 قاشق چایخوری

آب جوش  1 قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای  250 گرم

خامه‌صبحانه  200 گرم

شیر عسلی  130 گرم

بیسکویت اورئو برای تزئین   به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کف قالب کمربندی را به اندازه 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و بفشارید.

سپس قالب را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید (روی حرارت بخار آب جوش).

قهوه فوری را نیز با آب جوش مخلوط کنید.

اکنون پنیر خامه‌ای، خامه، شیر عسلی، محلول قهوه و محلول ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید و 2 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

اینک مایه فراهم کرده را روی بیسکویت‌ها بریزید و چیزکیک را دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

حالا چیزکیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی روی ظرف مناسبی بگذارید و با بیسکویت اورئو بیارائید.

برچسب ها: کیکچیز کیکآشپزباشیشور و شیرینچیزکیک اورئو تعداد بازديد: 974 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است