آشپزباشی - آرزو گنجی
کف قالب کمربندی را به اندازه 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و بفشارید.
سپس قالب را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بنماری حل کنید (روی حرارت بخار آب جوش).
قهوه فوری را نیز با آب جوش مخلوط کنید.
اکنون پنیر خامهای، خامه، شیر عسلی، محلول قهوه و محلول ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید و 2 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
اینک مایه فراهم کرده را روی بیسکویتها بریزید و چیزکیک را دستکم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
حالا چیزکیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی روی ظرف مناسبی بگذارید و با بیسکویت اورئو بیارائید.