آشپزباشی - مريم اميري:
روشتهیه
قالب مربع 25 سانتیمتری را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را یکییکی بیفزائید و هر تخممرغ را یک دقیقه هم بزنید. حالا وانیلین و میپل سیروپ را افزوده و مخلوط کنید. اکنون مخلوط آرد، بیکینگپودر و پودر بادام را همراه با ماست، درون مایة فراهم کرده بریزید و هم بزنید و آن را در قالب بریزید. آنگاه قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. پس از چند دقیقه، کیک را از قالب جدا کنید و بگذارید خنک شود. حالا کیک را با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و رویش پودر شکر بپاشید. اکنون کرم فراهم کرده را در کیسة مخصوص شیرینیپزی دارای ماسورة ساده بریزید و کرم را روی کیک قرار دهید. حالا کیک را با گلبرگ رز بیارائید. در صورت دلخواه میتوانید قدری مارمالاد زردآلو به دیوارة کیکها بمالید و با بادام خرد کرده بپوشانید.
روش تهیة کرم
پنیر خامهای، کره و وانیلین را با همزن برقی بزنید و پودر شکر را کمکم به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آنگاه پودر بادام را همراه با خامه درون کرم بریزید و مخلوط کنید.
خواص بادام
پتاسیم موجود در بادام به تنظیم فشار خون کمک میکند و نوسان فشار خون را کنترل میکند. سایر مواد مغذی موجود در بادام هم باعث ایجاد تعادل لازم برای بدن میشود که میتواند از بیماریهای بسیاری جلوگیری کند. تعادل ویتامینها و موادمعدنی برای داشتن زندگی سالم ضروری است.