آشپزباشی - آرزو گنجی
پوست سیب ها را بگیرید و داخل آن ها را با هسته گیر خالی کنید و رویشان دارچین بپاشید.
آن گاه کف و دیوارۀ قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید .
آن گاه سیب ها را در قالب بچینید.حالا تخم مرغ ها،شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود .
بعد شیر و روغن مایع را همراه با مواد خشک،بطور یک در میان به مایه اضافه کنید و با سرعت کم همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
اکنون گاه مایۀ فراهم کرده را در قالب بریزید و مراقب باشید که داخل سیب ها خالی بماند.
اینک داخل سیب ها را با کرمفیل پر کنید.(برای این کار از کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده کمک بگیرید).
آن گاه کیک سیب را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
حالا کیک را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.