Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

كيك انبه

كيك انبه

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

كره.......................125 گرم، نرم باشد

شكر.....................220 گرم(يك پيمانه)

تخم‌مرغ.................2 عدد(كمي زده شده باشد)

پوره‌ي انبه..............250 ميلي‌ليتر(يك پيمانه)

ماست چكيده.................60 گرم، يك‌سوم پيمانه

آرد................180گرم

بيكينگ‌پودر.................2 قاشق چايخوري

روش‌تهیه

ابتدا قالب20 سانتي‌متر را چرب كرده و كاغذ بيندازيد. فر را با درجه‌ي حرارت 180 درجه‌ي سانتي‌گراد يا 350 درجه‌ي فارنهايت يا  گاز روشن كنيد. كره را با شكر بزنيد تا سبك شود به آرد تخم‌مرغ‌ها را اضافه كنيد و آن‌قدر بزنيد تا مواد صاف و شفاف شوند سپس پوره‌ي انبه و بعد ماست را به مواد اضافه كنيد. دستگاه را خاموش كرده آرد و بيكينگ‌پودر را روي مواد الك كنيد و با ليسك به آرامي مخلوط كنيد. (آرد را مي‌توانيد با همزن برقي با سرعت كند نيز به مواد اضافه كنيد.)

مواد را در قالب ريخته كيك را به مدت يك ساعت و 15 دقيقه و يا تا زماني كه با فرو بردن خلال دندان در كيك، خلال تميز از آن خارج شود بپزيد. كيك را روي توري سيمي گذاشته تا 10 دقيقه در قالب در قالب خنك شود. سپس آن را از قالب خارج كرده و به طور كامل روي توري خنك كنيد. روي كيك را كمي پودر قند پاشيده و با انبه تزيين كنيد.

برچسب ها: کیککیک میوه ایمارمالاد انبه تعداد بازديد: 450 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است