آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب تارت به اندازه 10×34 (بهتر است دیواره قالب از کف جدا باشد) بریزید و فشرده کنید. آنگاه قالب را در یخچال بگذارید. سپس مایه میانی را روی بیسکویت بریزید و چیزکیک را 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد. حالا مایه رویه (گلیز) را روی چیزکیک بریزید و دسر را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مایه میانی
همه مواد را در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
روش تهیه مایه رویه Glaze
نوشیدنی و ژلاتین را در کاسه مناسبی بریزید و ژلاتین را به روش بنماری حل کنید. همینکه قدری خنک شد، مصرف نمائید.