Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

چيز‌كيك وانيل و به

چيز‌كيك وانيل و به

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

بيسكويت آسياب كرده................. 200 گرم

پودر كاكائوي الك كرده................. 1 قاشق سوپخوري

كرة آبكرده................ 100 گرم

 

مواد لازم مياني:

پنير خامه‌اي................ 450 گرم

شكر................ 180 گرم

اسانس وانيل................ يك دوم قاشق چايخوري

تخم مرغ................... 2 عدد

خامة صبحانه................ 120 گرم

آبليموي تازه................60 ميلي ليتر (يك چهارم پيمانه)

پوست ليموي رنده كرده...................1 قاشق چايخوري

 

مواد لازم رويه:

شكر................ 220 گرم

آب............... 500 ميلي ليتر (2 پيمانه)

به پوست كنده و خرد كرده...................... 2 عدد درشت

روش‌تهیه

فر را با دماي 160 درجة سانتيگراد گرم كنيد و قالب كمربندي را به قطر 24 سانتيمتر چرب نمائيد. آن‌گاه بيسكويت، پودر كاكائو و كره را با هم مخلوط كنيد و آن را كف قالب بريزيد و خوب فشرده نمائيد. حالا قالب را در يخچال بگذاريد و به اين ترتيب مواد مياني را آماده سازيد. پنير، شكر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي بيفزائيد و به همزدن ادامه دهيد. اكنون خامه، آبليمو و پوست ليمو را افزوده و مخلوط كنيد. آن‌گاه ماية فراهم كرده را در قالب روي بيسكويت بريزيد و به مدت تقريبي 35 دقيقه در فر بپزيد. اينك فر را خاموش كنيد و درش را نيمه‌باز بگذاريد ولي چيز‌كيك را از فر در نياوريد تا خنك شود. سپس آن را در يخچال بگذاريد و دست‌كم 6 ساعت يا يك شب صبر كنيد تا چيز‌كيك آمادة مصرف شود. حالا چيز‌كيك را از قالب درآوريد و روي ظرف زيبائي بگذاريد. سپس مواد رويه را روي چيز‌كيك بريزيد و از دوستان و مهمانانتان پذيرائي كنيد.

روش تهية مواد رويه:

شكر و آب را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا شكر حل شود. آن‌گاه دانه‌هاي به را در تنظيف يا كيسة كوچكي بريزيد و آن را همراه با به، به شربت بيفزائيد.

حالا در ظرف را بگذاريد و به را به مدت تقريبي 2 ساعت بپزيد تا صورتي رنگ شود. سپس به را از شربت جدا كنيد.

برچسب ها: کیکطرز تهیه چیزکیکچیزکیکچیزکیک یخچالیکیک بدون فرچيز‌كيك وانيل و به تعداد بازديد: 247 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است