روشتهیه
فر را با دماي 160 درجة سانتيگراد گرم كنيد و قالب كمربندي را به قطر 24 سانتيمتر چرب نمائيد. آنگاه بيسكويت، پودر كاكائو و كره را با هم مخلوط كنيد و آن را كف قالب بريزيد و خوب فشرده نمائيد. حالا قالب را در يخچال بگذاريد و به اين ترتيب مواد مياني را آماده سازيد. پنير، شكر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس تخممرغها را يكييكي بيفزائيد و به همزدن ادامه دهيد. اكنون خامه، آبليمو و پوست ليمو را افزوده و مخلوط كنيد. آنگاه ماية فراهم كرده را در قالب روي بيسكويت بريزيد و به مدت تقريبي 35 دقيقه در فر بپزيد. اينك فر را خاموش كنيد و درش را نيمهباز بگذاريد ولي چيزكيك را از فر در نياوريد تا خنك شود. سپس آن را در يخچال بگذاريد و دستكم 6 ساعت يا يك شب صبر كنيد تا چيزكيك آمادة مصرف شود. حالا چيزكيك را از قالب درآوريد و روي ظرف زيبائي بگذاريد. سپس مواد رويه را روي چيزكيك بريزيد و از دوستان و مهمانانتان پذيرائي كنيد.
روش تهية مواد رويه:
شكر و آب را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا شكر حل شود. آنگاه دانههاي به را در تنظيف يا كيسة كوچكي بريزيد و آن را همراه با به، به شربت بيفزائيد.
حالا در ظرف را بگذاريد و به را به مدت تقريبي 2 ساعت بپزيد تا صورتي رنگ شود. سپس به را از شربت جدا كنيد.