آشپزباشی
كره، شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ ها را بتدریج بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را الككنید و همراه با آبلیمو به مایه بیفزائید.
حالا مایه را در قالبهای كوچك میانتهی به گنجایش یك پیمانه (250 میلیلیتر) بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر(تاون) گرمشده با دمای 180درجه سانتیگراد، بپزید. بعد كیكها را روی پنجره سیمی خنك كنید.
اكنون آنها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید، قدری آیسینگ لیمو رویشان بریزید و در مركز هر یك قدری كرم لیمو بگذارید. اینك با گلهای دلخواه و میوه، تزئین كنید.
روش تهیه كرم لیمو: آرد، آرد ذرت و شكر را با هم مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه آبلیمو را بیفزائید و ظرف مورد نظر را روی حرارت بگذارید.
كرم را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر پوست لیمو و كره را اضافه نمائید. حالا كرم را از روی اجاق بردارید و نایلونی رویش بگذارید تا كرم، رویه نبندد.
روش تهیه آیسینگ لیمو: 250 گرم پودر شكر را در كاسهای الك كنید و بتدریج 2-3 قاشقسوپخوری آبلیمو به آن بیفزائید تا آیسینگ روان و یكدستی حاصل شود. آنگاه چند قطره رنگ زرد خوراكی به آن اضافه كنید.