آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک پنیر و میوه خشك
قالبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و با سه لایه كاغذ روغنی بپوشانید؛ به گونهای كه كاغذ حدود 5 سانتیمتر، از لبه قالب بلندتر باشد. آنگاه كره، پنیر خامهای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا باقیمانده مواد را به مایه بیفزائید و پس از مخلوط كردن، در قالب بریزید. اكنون قالب را به مدت تقریبی 2 ساعت و نیم در فر(تاون) گرمشده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و كیك را بپزید. بعد روی كیك را با فویل بپوشانید و تا خنك شدن كامل، از قالب خارج نكنید.
اینك در صورت دلخواه، رو و اطراف كیك قدری مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت، به رنگهای سفید و صورتی تزئین كنید آنگاه برای پذیرائی، در دیس زیبائی قرار دهید.
یادآوری: میتوانید این كیك را در قالب استوانهای شكل تهیه كنید و بعد آن را از طول نصف نمائید و مطابق شكل بیارائید.