آشپزباشی
طرز تهیه کیک ساچر
آرد و پودر كاكائو را در كاسهای الك كنید و حفرهای در مركز آن ایجاد نمائید. آنگاه شكر، كره و نیمی از مارمالاد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر و كره، آب شوند. سپس این مخلوط را همراه با زردههای تخم مرغ، به آرد و پودر كاكائو بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، آن را هم بزنید.
سفیدههای تخم مرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد و در سه نوبت، آن را به مایه قبلی بیفزائید. حالا مایه را در قالب چربكردهای به قطر 20 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.
همین كه كیك خنك شد، روی آن مارمالاد بمالید و كرم گاناش بریزید؛ به گونهای كه همه جای كیك را بپوشاند. اكنون كیك را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه، با باقیمانده كرم گاناش، كلمه Sacher را روی آن بنویسید.
روش تهیه كرم گاناش
خامه، شكر و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شكر و شكلات در خامه حل شوند. آنگاه كره را بیفزائید و مخلوط كنید. بعد كرم را از روی حرارت بردارید و پس از خنك شدن، مصرف نمائید.
یادآوری: كرم را همچنان كه روان است، استفاده كنید.