Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:29

طرز تهیه کیک ساچر

طرز تهیه کیک ساچر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک ساچر

آرد  125 گرم

 

پودر كاكائو  30 گرم

 

شكر  200 گرم

 

كره  100 گرم

 

مارمالاد زردآلو یا توت فرنگی  80 گرم

 

تخم مرغ  4 عدد

 

مواد لازم برای تهیه كرم گاناش

 

خامه 170 میلی‌لیتر

 

شكر  70 گرم

 

شكلات سیاه خردكرده  200 گرم

 

كره  30 گرم

آشپزباشی

طرز تهیه کیک ساچر

آرد و پودر كاكائو را در كاسه‌ای الك كنید و حفره‌ای در مركز آن ایجاد نمائید. آن‌گاه شكر، كره و نیمی از مارمالاد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر و كره، آب شوند. سپس این مخلوط را همراه با زرده‌های تخم مرغ، به آرد و پودر كاكائو بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، آن را هم بزنید.

سفیده‌های تخم مرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد و در سه نوبت، آن را به مایه قبلی بیفزائید. حالا مایه را در قالب چربكرده‌ای به قطر 20 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید- بریزید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

همین كه كیك خنك شد، روی آن مارمالاد بمالید و كرم گاناش بریزید؛ به گونه‌ای كه همه جای كیك را بپوشاند. اكنون كیك را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه، با باقیمانده كرم گاناش، كلمه Sacher را روی آن بنویسید.

روش تهیه كرم گاناش

خامه، شكر و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شكر و شكلات در خامه حل شوند. آن‌گاه كره را بیفزائید و مخلوط كنید. بعد كرم را از روی حرارت بردارید و پس از خنك شدن، مصرف نمائید.

یادآوری: كرم را همچنان كه روان است، استفاده كنید.

 

برچسب ها: کیکآموزش شیرینیطرز تهیه کیکآشپزباشیكیك ساچرروش تهیه كیك ساچرمواد لازم كیك ساچرتهیه كیك ساچر تعداد بازديد: 3433 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است