تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 250 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و كنار بگذارید.
آنگاه آرد، بیكینگپودر، پودر شكر، وانیلین و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید.
سپس تخممرغ را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا اندكی خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
اكنون آن را به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب پهن نمائید و ده دقیقه در فر قرار دهید.
سپس قالب را از فر در آورید و مایهی میانی را رویش بریزید و دوباره قالب را در فر بگذارید. پس از یك ساعت چیز كیك را از فر در آورید و بگذارید كاملاً خنك شود.
حال آن را یك شب در یخچال نگه دارید تا قابل مصرف شود. آنگاه چیز كیك را از قالب خارج كنید و روی دیس زیبائی بگذارید و با خامهی فرم گرفته و گیلاس بیارائید.
روش تهیهی مواد میانی: زرده و سفیدهی تخممرغها را از هم جدا كنید و سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و كاملاً فرم بگیرد.
آنگاه زردههای تخممرغ، خامه، پنیر خامهای و شكر را با هم مخلوط كنید و اندكی هم بزنید. سپس آبلیمو، آرد ذرت و پودر نارگیل را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
حالا سفیدههای تخممرغ را همراه با گیلاس به مایهی فراهمكرده بیفزائید.