Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

چیز كیك گیلاس

چیز كیك گیلاس

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 150 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر شكر 75 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

كره 75 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

خامه‌ی صبحانه 200 میلی‌لیتر

 

پنیر خامه‌ای 550 گرم

 

شكر 150 گرم

 

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

 

آرد ذرت 50 گرم

 

پودر نارگیل 50 گرم

 

گیلاس بدون هسته 250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

فر را با دمای 250 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و كنار بگذارید.

آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، پودر شكر، وانیلین و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید.

سپس تخم‌مرغ را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا اندكی خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

اكنون آن را به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب پهن نمائید و ده دقیقه در فر قرار دهید.

سپس قالب را از فر در آورید و مایه‌ی میانی را رویش بریزید و دوباره قالب را در فر بگذارید. پس از یك ساعت چیز كیك را از فر در آورید و بگذارید كاملاً خنك شود.

حال آن را یك شب در یخچال نگه دارید تا قابل مصرف شود. آن‌گاه چیز كیك را از قالب خارج كنید و روی دیس زیبائی بگذارید و با خامه‌ی فرم گرفته و گیلاس بیارائید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كنید و سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و كاملاً فرم بگیرد.

آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ، خامه، پنیر خامه‌ای و شكر را با هم مخلوط كنید و اندكی هم بزنید. سپس آبلیمو، آرد ذرت و پودر نارگیل را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

حالا سفیده‌های تخم‌‌مرغ را همراه با گیلاس به مایه‌ی فراهم‌كرده بیفزائید.

 

برچسب ها: چیز كیك گیلاسکیک و شیرینیانواع چیزکیکدستور تهیه کیکآموزش قنادیآموزش چیز کیکچیز کیک میوه ای تعداد بازديد: 2050 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است