آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید.
آنگاه کره، شکر و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و نمک را همراه با شیر، به طور یک در میان درون مایه فراهم کرده بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
سپس نیمی از مایه کیک را درون قالب بریزید و دارچین را رویش بپاشید. اکنون باقیمانده مایه کیک را بیفزائید و رویش را صاف کنید.
اینک پوست سیبها را بگیرید و هر یک از سیبها را چهارقاچ کنید و هستههایش را درآورید.
آنگاه روی سیبها را برش دهید ولی مراقب باشید که این برشها قطع نشوند!
حالا 7 تکه از سیبها را با فاصله از یکدیگر روی مایه کیک بچینید و کیک را به مدت تقریبی یک ساعت در فر بپزید.
اکنون نیمی از مارمالاد پرتقال را روی کیک گرم بمالید و کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید. سپس باقیمانده مارمالاد را اندکی گرم نمائید و روی کیک بمالید.