ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه چیزکیک معطر عسلی
قالب کمربندی را به اندازه 12×30 سانتیمتر چرب کنید و فر را با دمای 160درجه سانتیگراد گرم نمائید. بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید. آنگاه روی بیسکویت را صاف و فشرده کنید.
سپس قالب را در یخچال قرار دهید. حالا پنیر، شکر، وانیل و ادویه را درکاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
بعد خامه و زرده تخممرغها را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون سفیده تخممرغهارا با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را به مایه پنیری بیفزائید. اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و چيزكيك را به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید.
آن گاه فر را خاموش کنید و در آن را نیمهباز بگذارید تا چیزکیک در فر خنک شود. سپس آن را یک شب در یخچال نگه دارید.
حالا چیزکیک را برای پذیرایی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رويش را با انواع مربا بيارائيد. حالا شربت عسلی را روي چيزكيك بریزید.