Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

طرز تهیه کیک شكلاتی با بلوبری (تمشك آبی)

طرز تهیه کیک شكلاتی با بلوبری (تمشك آبی)

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک شكلاتی با بلوبری (تمشك آبی)

پودر كاكائو 50 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

آب جوش 125 میلی‌لیتر

 

كره‌ی نرم 160 گرم

 

شكر ریز  280 گرم

 

تخم مرغ 3 عدد

 

آرد 250 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

دوغ بی‌نمك   180 میلی‌لیتر

 

بلوبری (تمشك آبی) 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی آیسینگ شكلاتی

 

شكلات سیاه خردكرده 100 گرم

 

كره 25 گرم

 

پودر شكر الك‌كرده 160 گرم

 

آب جوش یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک شكلاتی با بلوبری (تمشك آبی)

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر چرب سازید و با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه پودر كاكائو را در آب جوش حل كنید و بگذارید خنك شود. اینك كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید. حالا مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر و دوغ را به‌طور یك در میان و در دو نوبت به مایه بیفزائید و پودر كاكائوی حل‌كرده را نیز در آن بریزید.

اكنون مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید. كیك را 20 دقیقه در قالب نگه دارید. بعد آن را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید تا خنك شود.

اینك روی كیك را با آیسینگ شكلاتی بپوشانید و بلوبری (تمشك آبی) را رویش بریزید.

روش تهیه‌ی آیسینگ شكلاتی

كره و شكلات را، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید، پودر شكر و

آب جوش را بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود.

یادآوری: بلوبری، نوعی میوه است كه در زبان فارسی تمشك آبی نام دارد. این میوه، هم به صورت تازه و هم به صورت خشك به فروش می‌رسد.

چنانچه این میوه در دسترستان نبود، می‌توانید از كشمش خیس‌خورده و رطوبت‌گرفته، به جای آن استفاده كنید.

 

برچسب ها: كیك شكلاتیکیک کاکائوییطرز تهیه کیک شکلاتیکیک بلوبریآیسینگ شكلاتیطرز تهیه کیک شكلاتی با بلوبری (تمشك آبی) تعداد بازديد: 1909 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است