آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک شكلاتی با بلوبری (تمشك آبی)
فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به اندازهی 20×30 سانتیمتر چرب سازید و با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه پودر كاكائو را در آب جوش حل كنید و بگذارید خنك شود. اینك كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخم مرغها را یكییكی بیفزائید. حالا مخلوط آرد، بیكینگپودر و دوغ را بهطور یك در میان و در دو نوبت به مایه بیفزائید و پودر كاكائوی حلكرده را نیز در آن بریزید.
اكنون مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید. كیك را 20 دقیقه در قالب نگه دارید. بعد آن را روی پنجرهی سیمی برگردانید تا خنك شود.
اینك روی كیك را با آیسینگ شكلاتی بپوشانید و بلوبری (تمشك آبی) را رویش بریزید.
روش تهیهی آیسینگ شكلاتی
كره و شكلات را، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید، پودر شكر و
آب جوش را بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود.
یادآوری: بلوبری، نوعی میوه است كه در زبان فارسی تمشك آبی نام دارد. این میوه، هم به صورت تازه و هم به صورت خشك به فروش میرسد.
چنانچه این میوه در دسترستان نبود، میتوانید از كشمش خیسخورده و رطوبتگرفته، به جای آن استفاده كنید.