Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:02

کیک کاردینال

کیک کاردینال

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

سفیده تخم‌مرغ 175 گرم

پودر شکر الک کرده 120 گرم

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

پودر شکر (اضافی) برای پاشیدن روی مرنگ

مواد لازم برای لایه دوم:

تخم‌مرغ کامل 2 عدد

زرده تخم‌مرغ  2 عدد

پودر شکر 40 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری

آرد الک کرده  40 گرم

مواد لازم میانی:

خامه قنادی 200 گرم

قهوه فوری  1 قاشق سوپخوری

ژلاتین  2 ورق

توت فرنگی خرد کرده  حدوداً 150 گرم

برک بادام برشته  به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و پودر شکر را کم کم بیفزائید. آن‌گاه وانیل و نمک را نیز افزوده و مخلوط سازید.

سپس لایه دوم را به این ترتیب آماده کنید. تخم‌مرغ‌ها، زرده تخم‌مرغ‌ها، پودر شکر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا سبک و سفید رنگ شود.حالا آرد را بیفزائید.

اکنون هر دو مایه را در دو کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده به قطر 2 سانتیمتر بریزید و آنها را به صورت یک در میان روی دو کاغذ روغنی به اندازه 15×35 سانتیمتر به شکل نوار بریزید.

روی مایه پودر شکر بپاشید و کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. (در فر را با سیخ چوبی اندکی باز بگذارید).

همینکه کیک خنک شد، آن را روی سطح کار برگردانید و کاغذ را جدا کنید. خامه را با همزن برقی بزنید و قهوه را به آن بیفزائید.

سپس ژلاتین را بخیسانید و به روش بن ماری حل کنید و آن را به خامه بیفزائید.

اینک خامه را در کیسه شیرینی پزی بریزید و روی کیک را با آن بپوشانید و توت فرنگی بگذارید.

دوباره روی توت‌فرنگی خامه بمالید و لایه بعدی کیک را قرار دهید و روی کیک را با خامه و بادام بیارائید.

یادآوری: این کیک،یکی از کیک‌های معروف اتریش است.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیکیک کاردینالکیک اتریشیکیک خوشمزه اتریشیطرز تهیه کیک کاردینالمواد لازم برای تهیه کیک اتریشیکیک اتریشی کاردینال تعداد بازديد: 7165 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است