آشپزباشی - افسانه ظروفی
سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید و پودر شکر را کم کم بیفزائید. آنگاه وانیل و نمک را نیز افزوده و مخلوط سازید.
سپس لایه دوم را به این ترتیب آماده کنید. تخممرغها، زرده تخممرغها، پودر شکر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا سبک و سفید رنگ شود.حالا آرد را بیفزائید.
اکنون هر دو مایه را در دو کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده به قطر 2 سانتیمتر بریزید و آنها را به صورت یک در میان روی دو کاغذ روغنی به اندازه 15×35 سانتیمتر به شکل نوار بریزید.
روی مایه پودر شکر بپاشید و کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. (در فر را با سیخ چوبی اندکی باز بگذارید).
همینکه کیک خنک شد، آن را روی سطح کار برگردانید و کاغذ را جدا کنید. خامه را با همزن برقی بزنید و قهوه را به آن بیفزائید.
سپس ژلاتین را بخیسانید و به روش بن ماری حل کنید و آن را به خامه بیفزائید.
اینک خامه را در کیسه شیرینی پزی بریزید و روی کیک را با آن بپوشانید و توت فرنگی بگذارید.
دوباره روی توتفرنگی خامه بمالید و لایه بعدی کیک را قرار دهید و روی کیک را با خامه و بادام بیارائید.
یادآوری: این کیک،یکی از کیکهای معروف اتریش است.