آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 20سانتیمتر چرب نمائید و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه تخممرغها را همراه با شکر در کاسه مناسبی بریزید و آن را روی بخار آب جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید تا تخممرغها کمرنگ و سبک شوند (حدود 10 دقیقه).
سپس کاسه را از روی حرارت بخار بردارید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مایه اندکی خنک شود.
حالا نیمی از آرد الک کرده را روی مخلوط تخممرغی بریزید و به آرامی هم بزنید و بعد باقیمانده آرد را به آن بیفزائید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
اکنون وانیل و کره آبکرده را بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید. اینک کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر بپزید.
همینکه کیک کاملا خنک شد، آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی برش دهید و لایههای کیک را با شربت ساده مرطوب کنید.
آنگاه روی لایههای کیک، کرم پاتیسیر بمالید و مربای پرتقال بریزید. لایههای کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید.
حالا کیک را با میوه و شکلاتهای دست ساختتان بیارائید و قبل از مصرف، آن را دستکم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید.
روش تهیه کرم پاتیسیر: شیر را بجوشانید و زرده تخممرغها را با شکر، آرد، نشاسته ذرت و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا زردهها کمرنگ شوند.
آنگاه شیر را کم کم به آن بیفزائید و همه مواد را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
سپس روی کرم را با نایلون محافظ بپوشانید و بگذارید کاملا خنک شود.