آشپزباشی- آرزو گنجی :
روشتهیه
فر را با دمای 175 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش تقریبی 9 پیمانه چرب کنید و کنجد بپاشید. آنگاه تخممرغها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس همزن را خاموش کنید و ماست، روغن مایع و ارده را به مایة تخممرغی بیفزائید و با مفتول دستی مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کردة آرد و بیکینگپودر را نیز افزوده و مخلوط نمائید. اکنون نیمی از مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و در حدود 15 دقیقه در فر بپزید. سپس کیک را از فر درآورید و مواد میانی را رویش بریزید و باقیماندة مایة کیک را بیفزائید و رویش را صاف کنید. اینک کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید. آنگاه کیک را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجرة سیمی بگذارید تا خنک شود. حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری
در صورت تمایل میتوانید کیک رابا سس کارامل بیارایید
خواص ارده
ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.