آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
ابتدا خمیر بیسکویت را به این ترتیب آماده کنید.
کره، شکر و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در سلفون بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و رویش کره بمالید (30 گرم) و مخلوط شکر قهوهای و دارچین بپاشید.
آنگاه خمیر را رول کنید و در سلفون قرار دهید و این بار به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر رول شده را با چاقوی تیز، به ضخامت 5 میلیمتر برش دهید و اسلایس کنید.
حالا کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر 20 سانتیمتر با خمیرهای برش خرده بپوشانید و کرم پنیر را روی بیسکوئیتها بریزید.
اینک چیزکیک را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا چیزکیک را از فر درآورید و مخلوط شکر قهوهای و دارچین را رویش بپاشید و بگذارید کاملا خنک شود.
اکنون چیز کیک را دستکم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه کرم پنیر
پنیر خامهای و شکر را باهمزن برقی بزنید و بعد تخممرغها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا خامه صبحانه را افزوده و مخلوط سازید.