آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک كاپوچینو
زردههای تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و نیمی از پودر شكر و وانیلین را به آن بیفزائید آنگاه با همزن برقی بزنید تا مایه، غلیظ شود.
سفیدههای تخممرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. حالا به تدریج باقیمانده پودر شكر را به آن بیفزائید. اكنون زرده و سفیده زده شده را، به آرامی با یكدیگر مخلوط كنید و پودر كاكائوی الك كرده را نیز به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس مایه را در سینی 25×35 سانتیمتری- كه آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید و در همه جای قالب، به یك اندازه صاف كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.
پس از خنك شدن، كیك را از درازا سه قسمت كنید و بین هر یك از لایههای آن، كرم پنیر بمالید. حالا لایههای كیك را روی هم قرار دهید و كمی بفشارید تا هنگام برش، لایههای كیك از هم جدا نشوند.
اكنون رو و اطراف كیك را با مواد رویه بپوشانید و به كمك ماسوره كنگرهدار، با خامه، روی كیك نوارهای ضربدری شكل بكشید و با دراژههای قهوه، تزئین كنید.