طرز تهیه پاند کیک کشمشی:
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآید. آنگاه زردههای تخم مرغ را یكی یكی بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید. سپس وانیل و شیر را اضافه كنید. اكنون در ظرف دیگری سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد سفیدهها را به مایهی قبلی بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. حالا آرد، آرد ذرت و بیكینگ پودر را -كه با هم مخلوط و الك كردهاید- همراه با كشمش به مایه بیفزائید.
همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع شیرینی و کیک
اینك مایه را در یك قالب 2 لیتری كه قبلاً آن را چرب و آردپاشی كردهاید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. بعد از 5 دقیقه كیك را از قالب خارج كنید و روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا خنك شود. اكنون میتوانید روی آن قدری پودر شكر بپاشید. برای جلوگیری از خشك شدن كیك، آن را در ظرف دردار نگهداری كنید.
یادآوری: چنانچه بخواهید كیك را مطابق با شكل تزئین كنید. روی كیك را با مارمالاد زردآلو بپوشانید و لایهای از خمیر شكلاتی سفید روی كیك پهن كنید. اضافیهای اطراف خمیر را ببرید و با شكلات شیری ذوب كرده طرح اسلیمی مورد نظرتان را روی كیك بكشید.