Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

طرز تهیه کیک كرم‌دار

طرز تهیه کیک كرم‌دار

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک کرم دار:

تخم‌مرغ 4 عدد

 

شكر ریز 225 گرم

 

كره ذوب كرده و سرد شده 225 گرم

 

خامه ساده 50 میلی‌لیتر

 

پوست پرتقال رنده كرده یك قاشق چایخوری

 

آرد 225 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك‌و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

ورق ژلاتین 2 عدد

 

پنیر خامه‌ای 200 گرم

 

شكر ریز 100 گرم

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

 

خامه ساده 200 گرم

 

رنگ خوراكی  به دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک كرم‌دار

تخم‌مرغ‌ها و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه كره را بیفزائید و مخلوط كنید. پس از افزودن خامه و پوست پرتقال، آرد و بیكینگ‌پودر را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. سپس مایه را در قالب چربكرده‌ای به قطر 23 سانتیمتر و ارتفاع 9 سانتیمتر بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 50 دقیقه بپزید.

اكنون صبر كنید تا كیك كاملاً خنك شود. بعد آن را از ارتفاع به دو قسمت مساوی ببرید. حالا یكی از لایه‌های كیك را دوباره درون قالب قرار دهید، كرم را روی آن بریزید و لایه بعدی كیك را روی كرم بگذارید. آن‌گاه كیك را به مدت تقریبی 6 ساعت و یا یك شب در یخچال نگه‌دارید تا كرم كاملاً ببندد. اینك كیك را در ظرف زیبائی بگذارید و به دلخواه تزئین كنید.

روش تهیه مواد میانی

ورق‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید. بعد از آب خارج سازید و به روش بن‌ماری آن‌ها را حل كنید. حالا پنیر خامه‌ای را در كاسه مناسبی بریزید. شكر را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه ژلاتین حل كرده و خنك شده را به آن اضافه كنید. سپس وانیلین و خامه را نیز بیفزائید و مخلوط نمائید و صبر كنید تا كرم نیم‌بند شود.

یادآوری: می‌توانید این كیك را در قالب مخصوص میان تهی نیز تهیه كنید.

 

برچسب ها: کیککیک با کرمآموزش شیرینی پزیآشپزباشیافسانه ظروفیكیك كرم‌دارتهیه كیك كرم‌دارمواد لازم كیك كرم‌دارروش تهیه كیك كرم‌دارطرز تهیه کیک كرم‌دار تعداد بازديد: 2048 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است