آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک كرمدار
تخممرغها و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه كره را بیفزائید و مخلوط كنید. پس از افزودن خامه و پوست پرتقال، آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. سپس مایه را در قالب چربكردهای به قطر 23 سانتیمتر و ارتفاع 9 سانتیمتر بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 50 دقیقه بپزید.
اكنون صبر كنید تا كیك كاملاً خنك شود. بعد آن را از ارتفاع به دو قسمت مساوی ببرید. حالا یكی از لایههای كیك را دوباره درون قالب قرار دهید، كرم را روی آن بریزید و لایه بعدی كیك را روی كرم بگذارید. آنگاه كیك را به مدت تقریبی 6 ساعت و یا یك شب در یخچال نگهدارید تا كرم كاملاً ببندد. اینك كیك را در ظرف زیبائی بگذارید و به دلخواه تزئین كنید.
روش تهیه مواد میانی
ورقهای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید. بعد از آب خارج سازید و به روش بنماری آنها را حل كنید. حالا پنیر خامهای را در كاسه مناسبی بریزید. شكر را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه ژلاتین حل كرده و خنك شده را به آن اضافه كنید. سپس وانیلین و خامه را نیز بیفزائید و مخلوط نمائید و صبر كنید تا كرم نیمبند شود.
یادآوری: میتوانید این كیك را در قالب مخصوص میان تهی نیز تهیه كنید.