Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

طرز تهیه کیک تر آلبالو

طرز تهیه کیک تر آلبالو

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک تر آلبالو

كره‌ی نرم 125 گرم

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكر ریز 150 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

آرد 260 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

دوغ بی‌نمك 180 میلی‌لیتر

 

كمپوت آلبالو یك قوطی

آشپزباشی

 طرز تهیه کیک تر آلبالو

فر(تاون) را با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد ‌گرم كنید و قالب لوف را به گنجایش 5 پیمانه چرب سازید و با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه كره، پوست لیمو و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. بعد تخم مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید.

سپس مخلوط ‌آرد و بیكینگ‌پودر را همراه با دوغ به‌طور یك درمیان در دو نوبت به ‌آن اضافه نمائید.

حال مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید. اكنون كیك را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید و صبر كنید تا خنك شود.

در این میان، هسته‌ی آلبالوها را درآورید و آن‌ها را همراه با آب كمپوت، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم كنید.

اینك كیك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و كمپوت گرم را روی آن بریزید.

 

برچسب ها: کیک آلبالوطرز تهیه کیک ترطرز تهیه کیک تر آلبالومواد لازم کیک آلبالو تعداد بازديد: 2088 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است