آشپزباشی
طرز تهیه کیک تر آلبالو
فر(تاون) را با دمای 170 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب لوف را به گنجایش 5 پیمانه چرب سازید و با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه كره، پوست لیمو و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. بعد تخم مرغها را یكییكی بیفزائید.
سپس مخلوط آرد و بیكینگپودر را همراه با دوغ بهطور یك درمیان در دو نوبت به آن اضافه نمائید.
حال مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید. اكنون كیك را روی پنجرهی سیمی برگردانید و صبر كنید تا خنك شود.
در این میان، هستهی آلبالوها را درآورید و آنها را همراه با آب كمپوت، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم كنید.
اینك كیك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و كمپوت گرم را روی آن بریزید.