آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک مرطوب نارگیلی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی عمیق را به قطر 21 سانتیمتر چرب و آرد پاشی نمائید. آنگاه کره، شکر، پوست لیمو و وانیلین را باهمزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد، بیکینگپودر و نارگیل را همراه با ماست و شیر، در دو نوبت درون مایه بریزید و مخلوط نمائید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک پخت و رویش طلائی رنگ شد، آن را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید.
اکنون کیک قرار گرفته بر روی پنجره را روی سینی قرار دهید و شربت گرم را روی کیک بریزید و صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود. اینک کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید و آن را با پرکهای نارگیل تازه و میوه بیارائید.
روش تهیه شربت: شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس شربت را به مدت تقریبی ده دقیقه بجوشانید و بعد آن را از روی حرارت بردارید.