تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
كلهپاچه را تمیز كنید، بشوئید و همراه با آب، برگ بو، پیاز، سیر، زردچوبه، نمك و فلفل در قابلمه بریزید و به مدت تقریبی 4 ساعت در زودپز بپزید.
آنگاه برنج را بشوئید و بخیسانید. سپس آن را در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید.
حالا آب كلهپاچه را در كاسهی مناسبی بریزید و سیر، گلپر، پودر اوجی و قره قروت را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
استخوانهای كلهپاچه را جدا سازید و در مخلوط آب كلهپاچه بریزید و 15 دقیقه روی حرارت بجوشانید.
سپس دوباره كلهپاچه را از آبش جدا كنید و برنج آبكشیده را در آب كلهپاچه بریزید و اندكی بجوشانید.
اكنون كلهپاچه را نیز روی برنج بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، دم كنید. كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.
حالا برگهی زردآلو را در كره تفت دهید، ترش پلو را در دیس مناسبی بكشید و با برگهی زردآلو بیارائید.
یادآوری: اگر اوجی در دسترستان نبود از پودر سوسنعنبر خشك كه در عطاریها یافت میشود استفاده كنید.