طرز تهیه آبگوشت نخود (دیزی)
ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب كنید. گوشت، پیاز، نخود، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را در آن بریزید آب اضافه كنید و روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد پس از اینكه گوشت و نخود پخته شد. نمك، لیمو عمانی و سیبزمینی را بیفزائید و صبر كنید تا بقیه مواد هم بپزد، این آبگوشت باید آبدار باشد.
حالا آب را از مواد جدا سازید. سپس گوشت و بقیه مواد را با گوشتكوب بكوبید در ظرف مناسبی قرار دهید و با مقداری آب گوشت سطح آن را صاف كنید. آبگوشت را داغ كنید و در كاسه مناسبی بریزید و در كنار گوشت سرو نمائید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید از دیگهای سنگی برای پخت این غذا استفاده كنید.