Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

آبگوشت نخود (دیزی) | طرز تهیه آبگوشت نخود

آبگوشت نخود (دیزی)  | طرز تهیه آبگوشت نخود

مدیر شور و شیرین

2 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آبگوشت نخود (دیزی)  | طرز تهیه آبگوشت نخود

مواد اولیه:

 گوشت سردست گوسفندی 500 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

نخود یك دوم پیمانه

زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

لیمو عمانی 3 عدد

سیب زمینی متوسط  2 عدد

 

طرز تهیه آبگوشت نخود (دیزی)

ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب كنید. گوشت، پیاز، نخود، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را در آن بریزید آب اضافه كنید و روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد پس از اینكه گوشت و نخود پخته شد. نمك، لیمو عمانی و سیبزمینی را بیفزائید و صبر كنید تا بقیه مواد هم بپزد، این آبگوشت باید آبدار باشد.

حالا آب را از مواد جدا سازید. سپس گوشت و بقیه مواد را با گوشتكوب بكوبید در ظرف مناسبی قرار دهید و با مقداری آب گوشت سطح آن را صاف كنید. آبگوشت را داغ كنید و در كاسه مناسبی بریزید و در كنار گوشت سرو نمائید.

 یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید از دیگ‌های سنگی برای پخت این غذا استفاده كنید.

برچسب ها: انواع آبگوشتطرز تهیه آبگوشت نخودآبگوشت نخودطرز تهیه آبگوشت تعداد بازديد: 19619 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • دستور غذایی کلاسیک برای آبگوشت. آسان و عملی. در عرض تقریبا ۲ ساعت و نیم تمام شد و بسیار خوشمزه! (نخودها رو از شب قبل تو آب بزارید بهتره). ممنون برای دستورالعمل.
  • مفید ومختصر نوشتین وکل دستورش همینه که بقیه با اب وتاب مینویسند من هم همیشه همین مدل میپزم وگاهی یکمم لوبیا سفید اضافه میکنم که درهردو مورد همینقدر راحته ممنون

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است