Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

آش دوغ (آذربایجان)

آش دوغ (آذربایجان)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

نخود 50 گرم

 

بلغور گندم 50 گرم

 

برنج نیمكوب 50 گرم

 

دوغ 1/5 لیتر

 

آب گوشت 1 لیتر

 

سبزی آش خردكرده 500 گرم

 

سیر رنده كرده 2 حبه

 

نمك، فلفل به میزان لازم

 

كوفته ریزه به میزان لازم

 

نعنا داغ 3 تا 4 قاشق سوپخوری

 

سیر داغ 5 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا نخود، بلغور و برنج را در ظرف‌های جداگانه، بخیسانید. آن‌گاه نخود را بپزید و كنار بگذارید.

سپس در قابلمه‌ی مناسبی، دوغ و آبِ گوشت را بریزید و روی اجاق، بجوشانید.

حالا نخود، بلغور و برنج را بیفزائید و بگذارید بلغور و برنج، بپزد. اینك سبزی، سیر، نمك و فلفل را اضافه نمائید و 15 دقیقه، آش را بپزید.

اكنون كوفته ریزه و نعنا داغ را بیفزائید و 10 دقیقه‌ی دیگر، آش را بپزید.

حالا آش را برای پذیرائی، در كاسه‌ی مناسبی بریزید و رویش را با نعنا داغ و سیر داغ بیارائید.

یادآوری1: چنانچه آش غلیظ بود، مقدار بیشتری دوغ به آن بیفزائید.

یادآوری2: با مخلوط 150 گرم گوشت چرخكرده، 1 عدد پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه كوفته ریزه تهیه كنید و آنها را در روغن سرخ نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپآموزش آشطرز تهیه آشآشپزباشیآش دوغدستور آش دوغآشپزی آذربایجانغذای آذریطرز تهیه آش دوغ تعداد بازديد: 2782 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است