آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا نخود، بلغور و برنج را در ظرفهای جداگانه، بخیسانید. آنگاه نخود را بپزید و كنار بگذارید.
سپس در قابلمهی مناسبی، دوغ و آبِ گوشت را بریزید و روی اجاق، بجوشانید.
حالا نخود، بلغور و برنج را بیفزائید و بگذارید بلغور و برنج، بپزد. اینك سبزی، سیر، نمك و فلفل را اضافه نمائید و 15 دقیقه، آش را بپزید.
اكنون كوفته ریزه و نعنا داغ را بیفزائید و 10 دقیقهی دیگر، آش را بپزید.
حالا آش را برای پذیرائی، در كاسهی مناسبی بریزید و رویش را با نعنا داغ و سیر داغ بیارائید.
یادآوری1: چنانچه آش غلیظ بود، مقدار بیشتری دوغ به آن بیفزائید.
یادآوری2: با مخلوط 150 گرم گوشت چرخكرده، 1 عدد پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه كوفته ریزه تهیه كنید و آنها را در روغن سرخ نمائید.