تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
لپه را بخیسانید، بپزید، چرخ كنید و در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید و خوب ورز دهید. سپس تخممرغها را بیفزائید و مخلوط كنید. در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.
اكنون از مایه فراهم كرده، كوفتههای كوچكی بسازید و در روغنداغ سرخ كنید. آنگاه در تابه دیگری، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. گشنیز را بیفزائید و تفت دهید. سپس پیازداغ و آرد را افزوده و 1 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
اكنون لیموعمانی خیسانده را همراه با 2 پیمانه آب و به میزان كافی نمك و فلفل، به سس بیفزائید و بگذارید در حدود 30 دقیقه، بپزد. حالا كوفتهها را درون این سس بریزید و 5 دقیقهی دیگر، بپزید تا گشنیز كباب جا بیفتد.
یادآوری: گشنیز كباب با نان سنگك یك ناهار آذربایجانی است.