Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

عمو رِبی

عمو رِبی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت بدون چربی چرخكرده 500 گرم

 

پیاز درشت 1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 

آرد نخودچی  200 گرم

 

برنج نیمكوب خیس كرده 100 گرم

 

آب  به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

كره  50 گرم

 

پیاز ریز خردكرده  1 عدد

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

گوشت چرخكرده را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه، در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و له كنید. سپس آرد نخودچی و قدری آب به آن بیفزائید و یك لحظه دستگاه را روشن كنید تا مایه، خمیر شود. آن‌گاه برنج را در صافی بریزید و به خمیر به دست آمده بیفزائید. حالا چند ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد با یكدیگر مخلوط شود.

اكنون هر بار به اندازه یك گردو از مایه بردارید و گلوله كنید و در سس جوشان بیاندازید. سپس حرارت را ملایم كنید و درِ قابلمه را ببندید تا خوراك بپزد. اینك خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

روش تهیه سس: كره را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز و زردچوبه را در آن تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، قدری آب، نمك و فلفل به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. اكنون صبر كنید تا سس بجوشد و كمی غلیظ شود.

یادآوری 1: چنانچه برنج را از مواد لازم این خوراك حذف كنید، نام غذا تغییر می‌كند و به آن قرمزه نخودچی می‌گویند.

یادآوری 2: این غذا، همراه با ترشی، سبزی خوردن و نان مصرف می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیعمو رِبیروش تهیه عمو رِبیمواد لازم عمو رِبیتهیه عمو رِبیآشپزی با عمو رِبی تعداد بازديد: 6051 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است