آشپزباشی
گوشت چرخكرده را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه، در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و له كنید. سپس آرد نخودچی و قدری آب به آن بیفزائید و یك لحظه دستگاه را روشن كنید تا مایه، خمیر شود. آنگاه برنج را در صافی بریزید و به خمیر به دست آمده بیفزائید. حالا چند ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد با یكدیگر مخلوط شود.
اكنون هر بار به اندازه یك گردو از مایه بردارید و گلوله كنید و در سس جوشان بیاندازید. سپس حرارت را ملایم كنید و درِ قابلمه را ببندید تا خوراك بپزد. اینك خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.
روش تهیه سس: كره را در تابهای بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه پیاز و زردچوبه را در آن تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی، قدری آب، نمك و فلفل به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. اكنون صبر كنید تا سس بجوشد و كمی غلیظ شود.
یادآوری 1: چنانچه برنج را از مواد لازم این خوراك حذف كنید، نام غذا تغییر میكند و به آن قرمزه نخودچی میگویند.
یادآوری 2: این غذا، همراه با ترشی، سبزی خوردن و نان مصرف میشود.