Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:26

کله جوش سیرابی محلی

کله جوش سیرابی محلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تره کوهی..................... 300 گرم

بلغور گندم پخته............... 500 گرم

نخود................... 100 گرم

عدس................. 100 گرم

سیرابی، ریز خردشده................... 500 گرم

پیازداغ................. 500 گرم

سیر..................... نصف بوته

کشک........................ 700 گرم

 

روش‌تهیه

تره کوهی را شسته و خرد کنید (اندازه 2 سانتی‌متری). تره کوهی و بلغور و حبوبات را در قابلمه ریخته و آب اضافه کنید و بگذارید بپزد. سیرابی را جداگانه بگذارید بپزد، بعد از پخت به تره و حبوبات اضافه کنید. وقتی آش نیم‌پز شد پیازداغ و سیرداغ را اضافه کنید. وقتی آش جا افتاد کشک را بیفزایید و یک جوش که زد شعله را خاموش کنید. روی آش را با پیازداغ و سیرداغ و کشک تزیین کرده و همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزیکله جوشغذای سنتیکله جوش سیرابی محلیطرز تهیه کله جوشطرز تهیه سیرابی تعداد بازديد: 2681 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است