Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

ته انداز میگو

ته انداز میگو

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 500 گرم

 

روغن مایع به مقدار لازم

 

سیب زمینی درشت حبه‌ای خردكرده 2 عدد

 

پیازداغ 5 قاشق سوپخوری

 

ادویه‌ی كاری 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه 2 قاشق چایخوری

 

میگوی تازه و ریز 500 گرم

 

كشمش 150 تا 200 گرم

 

لوبیا چشم‌بلبلی پخته 150 تا 200 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید.

اینك تابه‌ی مناسبی روی اجاق قرار دهید. مقداری روغن در آن بریزید و سیب زمینی را در آن سرخ كنید.

حالا پیازداغ، ادویه‌ی كاری، زردچوبه و میگو را اضافه كنید و به مدت 2 دقیقه‌ی دیگر روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه كشمش، لوبیای پخته، نمك و زعفران را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

اكنون در قابلمه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و برنج را با مخلوط فراهم‌كرده، به‌صورت لایه‌لایه در آن بریزید و به مدت 45 دقیقه دم كنید.

اینكه ته‌انداز میگو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیروش پخت میگوآشپزی با میگوآشپزی دریاییغذای دریائیآشپزباشیته انداز میگو تعداد بازديد: 2199 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است