آشپزباشی
ابتدا برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید.
اینك تابهی مناسبی روی اجاق قرار دهید. مقداری روغن در آن بریزید و سیب زمینی را در آن سرخ كنید.
حالا پیازداغ، ادویهی كاری، زردچوبه و میگو را اضافه كنید و به مدت 2 دقیقهی دیگر روی حرارت تفت دهید.
آنگاه كشمش، لوبیای پخته، نمك و زعفران را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.
اكنون در قابلمهی مناسبی، قدری روغن بریزید و برنج را با مخلوط فراهمكرده، بهصورت لایهلایه در آن بریزید و به مدت 45 دقیقه دم كنید.
اینكه تهانداز میگو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.