Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:53

فندق قاتُق

فندق قاتُق

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

ران و سينه‌ي مرغ خرد‌كرده................750 گرم

پياز ................ 1 عدد متوسط

نمك ...............1-2 قاشق چايخوري

زردچوبه ...............يك‌دوم قاشق چايخوري

فندق آسياب‌كرده 200............... گرم

رب انار ترش.......... 1-2 قاشق سوپخوري

رب گوجه‌فرنگي   ...........1 قاشق سوپخوري

آرد.............. 1 قاشق سوپخوري

بادمجان قلمي ............. 3 - 4 عدد متوسط

روغن مخصوص سرخ‌كردن............ به ميزان لازم

گلپر.................... يك‌دوم قاشق چايخوري

آشپزباشی - فاطمه درويش :

 

اولین مزیتی که می توانید از فندق دریافت کنید این است که به سلامت سیستم قلبی عروقی و حفظ آن کمک خواهد کرد، زیرا حاوی اسیدهای الیئین است که نوعی از چربی های اشباع نشده هستند. اسید اولئیک می تواند به کاهش کلسترول LDL یا کلسترول بد کمک کند، همچنین توانایی حفظ و حتی افزایش میزان کلسترول HDL یا کلسترول خوب در بدن را نیز

دارد. علاوه بر این، فندق حاوی مقدار بسار زیادی از منیزیم، یک نوع از مواد معدنی است که برای تنظیم میزان کلسیم در بدن شما بسیار مفید است و در نتیجه، از داشتن کلسیم بیش از حد در بدن جلوگیری می کند. کلسیم در واقع برای بدن شما بسیار لازم و ضروری است، اما مقدار بیش از حد آ در بدن، باعث ضربان نامنظم قلب خواهد شد.وجود مقدار کافی کلسیم در بدن، قلب را آرام تر

می‌کند.

 

 

روش تهیه

مرغ، پياز، نمك و زردچوبه را در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد و با مقدار كافي آب، بپزيد. آن‌گاه مرغ را از قابلمه درآوريد و آبش را صاف كنيد. سپس فندق را در آب مرغ بريزيد و به مدت تقريبي يك ساعت، روي حرارت ملايم اجاق بپزيد. حالا رب انار، رب گوجه‌فرنگي و آرد را با هم مخلوط كنيد و آن را همراه با مرغ پخته، به خورش بيفزائيد. اكنون پوست بادمجان‌ها را بگيريد و در روغن سرخ كنيد و درون خورش بريزيد. گلپر را بيفزائيد و 15 دقيقه‌ي ديگر خورش را روي اجاق نگه داريد تا بپزد و جا بيفتد. اينك فندق قاتق را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي بكشيد و با برنج ميل كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذاهای سنتیغذاهای ایرانیفندق قاتقطرز تهیه فندق قاتقخواص فندق تعداد بازديد: 730 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است