آشپزباشی - کیان رنجبر :
روشتهیه
گوشت و پیاز را با مقداری آب روی حرارت اجاق بگذارید تا بجوش بیاید. آنگاه کفهای به وجود آمده روی سطح آب را با صافی جدا کرده و در این مرحله نخود خیسانده را به همراه زردچوبه بیفزایید. پس از پخته شدن گوشت و نخود، سیبزمینی و کشک را بیفزائید اینک نمک، فلفل و نعنا داغ را اضافه کنید. حالا آبگوشت را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری
از لوبیا سفید و بادمجان سرخ کردة ورقهای نیز در این آبگوشت میتوان استفاده کرد.
میتوانید در انتها مخلفات را جداگانه بکوبید و کشک را هنگام میل کردن به آبگوشت بیفزایید.
خواص کشک
بهتر است بدانید که کشک یکی از محصولات کاملا ایرانی است که از ماست تهیه میشود. این ماده شور و خوشمزه در روش سنتی از ماست بدون چربی یا دوغ باقیمانده پس از کره گیری آماده میشود. اگر میخواهید لاغر شوید یا پوست و مو و اندام زیباتری داشته باشید، در کنار رژیم شیر از کشک خشک هم استفاده کنید. این گلوله سفید پر ویتامین ارزش یک بار خوردن و امتحان کردن را دارد؛ چه خوردن خالی آن و چه به عنوان چاشنی غذا های ایرانی مثل کشک بادمجان، آش رشته، کله جوش و حتی غذاهای قدیمی و سنتی مثل اشکنه… با مجله دلتا و این نوستالژی شور و خوشمزه همراه باشید.