Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

آبگوشت‌ کشک

آبگوشت‌ کشک

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت گوسفندی با استخوان............... 500 گرم

پیاز............. 1 عدد بزرگ

نخود........... 75 گرم

زردچوبه .......... یک‌دوم قاشق چایخوری

سیب‌زمینی.............. 2 عدد متوسط

کشک............ 100 میلی‌لیتر

نمک و فلفل سیاه ...........    به میزان لازم

نعنا داغ ............. به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر :

روش‌تهیه

گوشت و پیاز را با مقداری آب روی حرارت اجاق بگذارید تا بجوش بیاید. آنگاه کف‌های به وجود آمده روی سطح آب را با صافی جدا کرده و در این مرحله نخود خیسانده را به همراه زردچوبه بیفزایید. پس از پخته شدن گوشت و نخود،  سیب‌زمینی و کشک را بیفزائید اینک نمک، فلفل و نعنا داغ را اضافه کنید. حالا آبگوشت را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

 

یادآوری

از لوبیا سفید و بادمجان سرخ کردة ورقه‌ای نیز در این آبگوشت می‌توان استفاده کرد.

می‌توانید در انتها مخلفات را جداگانه بکوبید و کشک را هنگام میل کردن به آبگوشت بیفزایید.

 

خواص   کشک

بهتر است بدانید که کشک یکی از محصولات کاملا ایرانی است که از ماست تهیه می‌شود. این ماده شور و خوشمزه در روش سنتی از ماست بدون چربی یا دوغ باقی‌مانده پس از کره گیری آماده می‌شود. اگر می‌خواهید لاغر شوید یا پوست و مو و اندام زیباتری داشته باشید، در کنار رژیم شیر از کشک خشک هم استفاده کنید. این گلوله سفید پر ویتامین ارزش یک بار خوردن و امتحان کردن را دارد؛ چه خوردن خالی آن و چه به عنوان چاشنی غذا های ایرانی مثل کشک بادمجان، آش رشته، کله جوش و حتی غذاهای قدیمی و سنتی مثل اشکنه… با مجله دلتا و این نوستالژی شور و خوشمزه همراه باشید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآبگوشتغذای سنتیآبگوشت کشکطرز تهیه آبگوشت کشک تعداد بازديد: 820 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟